Právě je lis 13, 24, 07:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Anime
PříspěvekNapsal: pro 31, 12, 21:45 
Hunter

Nejoblíbenější R.E: Resident evil 4
Právě hraji: Final Fantasy 8
Live ID: Greedosan
Psn ID: AlphaWesker
tak... :) všetci sme tu určite a predovšetkým fanúšikovia svetoznámej hororovej (aspon v začiatkoch) série RESIDENT EVIL avšak takisto vačšina z nás má rada aj iné japonské počiny videoherných firiem a nielen videoherných a tu sa dostávam k Anime jednej s nedielných súčastí Japonskej kultúry a takisto zasahujúcich do mnoha Japonských videohier, pre niektorých celkom známy pre niektorých zas len niečo o čo náhodou počas svojej púti skrz japonské hry len zachytil a pre niektorých súčasť života "Otaku" každopádne tým sa dostávam k veci čo to asi tak to Anime je a ako je zvláštne kolko ludí obľubujúce všemožné žánre našli v tomto fenoméne svoj oblúbený.čím je asi Anime najzaujmavejšie ježe jeho možnosti sú prakticky neobmezené čo sa týka vypracovania deja a postáv a tak zmiešané žánre a príbehy aku tu som nenašiel naozaj málokde. A tým by som chcel začať prvú debatu: Aký je na to váš názor ? Alebo aj konkrétnejšie ak ste snáĎ aj fanúšikom skúste popísať prvý stret s Anime alebo svoje oblubene ságy a pod.

Předmět příspěvku: Re: Anime
PříspěvekNapsal: led 6, 13, 15:21 
Administrátor
Administrátor

Nejoblíbenější R.E: Resident Evil 2
Právě hraji: Dragons Dogma
Psn ID: Algeroth
Nevím, zda se přímo nazvat fanouškem ale něco málo jsem viděl, určitě je to zajímavý styl, pokud se nejedná o příliš zjednodušenou animaci. První setání asi nepopíšu protože si už nepamatuji, co bylo prvním, co jsem viděl ani kdy to bylo. Mezi mé oblíbené, z toho mála, co jsem viděl, patří jednoznačně Death Note, velice povedená série s neméně zajímavým námětem a dějem, snad jen konec mě trochu zklamal.

PříspěvekNapsal: led 20, 13, 21:36 
Hunter

Death note je perla žánru to určite a zatiaľ anime s najlepším nábehom aké som videl avšak s koncom súhlasím...
... celkovo na 100% by som hodnotil len prvých desať dielov potom to bolo takých silných 90 % a posledných 10 dielov už asi len 80% seriál najprv utrpel tým že Kira stratil pamäť tempo bolo fuč aj atmosféra, potom zomrel L a nakoniec násilný koniec neviem prečo ale zdalo sa my že posledných päť dielov bolo takých náhlych a Kira tiež mal záložných plánov nejak málo.... každopádne ak sa ti Death Note páčil myslím že by sa ti mohol páčiť ešte seriál Hellsing alebo Code Geass
http://www.csfd.cz/film/139652-hellsing/
http://www.csfd.cz/film/223824-hellsing/
http://www.csfd.cz/film/230765-code-gea ... o-lelouch/
http://www.csfd.cz/film/270586-code-gea ... elouch-r2/

PříspěvekNapsal: led 20, 13, 22:58 
Administrátor
Administrátor

Víceméně souhlasím, plný počet bych dal do smrti L, to byl podle mě vrchol série. Ovšem jeho nástupce byl, hodně mírně řečeno, velice nesympatický a i to napětí se pak vytratilo. A konec mi prostě přišel takový nucený, Kira by se přeci nenechal tak snadno doběhnout. A bylo mi i docela líto Amane, co vše pro Yagamiho udělala.
A co říkáš na chystaný americký remake? Já když to viděl, tak mě to docela překvapilo, a ne zrovna mile.

Jinak na Hellsinga se už dlouho chystám, plus mám v plánu i Vampire Hunter D. O Code Geass moc nevím ale vypadá to taky zajímavě, tak zařadím do plánu :-)

PříspěvekNapsal: led 20, 13, 23:42 
Administrátor
Administrátor

Psn ID: epilepticfishCZ
Já teda viděl jen DN film a musím že je to slušnej materiál :ano:

PříspěvekNapsal: led 21, 13, 22:00 
Administrátor
Administrátor

Ten hraný nebo animovaný DN Relight? Hraný jsem neviděl ale zajímalo by mě, jak moc se případně liší a jak dobře třeba vypadají bohové, Ryuk především.

PříspěvekNapsal: led 21, 13, 23:39 
Administrátor
Administrátor

Psn ID: epilepticfishCZ
Ryuk
Obrázek

Nevim jak se liší viděl jsem jen ten film Dn1 & Dn2.
viz http://www.csfd.cz/film/224987-zapisnik-smrti/ a http://www.csfd.cz/film/229103-zapisnik ... dni-jmeno/

... a menší perverznost na konec http://www.csfd.cz/film/264587-death-note/

PříspěvekNapsal: led 23, 13, 09:50 
Hunter

Algeroth píše:
Víceméně souhlasím, plný počet bych dal do smrti L, to byl podle mě vrchol série. Ovšem jeho nástupce byl, hodně mírně řečeno, velice nesympatický a i to napětí se pak vytratilo. A konec mi prostě přišel takový nucený, Kira by se přeci nenechal tak snadno doběhnout. A bylo mi i docela líto Amane, co vše pro Yagamiho udělala.
A co říkáš na chystaný americký remake? Já když to viděl, tak mě to docela překvapilo, a ne zrovna mile.

Jinak na Hellsinga se už dlouho chystám, plus mám v plánu i Vampire Hunter D. O Code Geass moc nevím ale vypadá to taky zajímavě, tak zařadím do plánu :-)

tak americký remake som nevidel... ani japonské hrané filmy .... akurát tie dve animované čo vyšli po serály ale to bola čistá rekapitulácia seriálu ešte k tomu bez určitých momentov ktoré som mal rád takže moc vysoko som ich nezaradil ale aspon na konci prvého bola zmienka čo v seriály nie a to čo sa po smrti stalo yagamimu....
PS: Vampire Hunter D je jedinečné dielo teda druhý diel Bloodlust s 2001 roku prvý s 87-ho ani nejak nesúvisí s druhým a pokial si nechceš kaziť zážitok s Bloodlust zabudni že som povedal že je aj prvý :D len ti možem bez spoileru povedat určite to bude jedinečný zážitok! Hellsing ale ,musím upozorniť že síce aj hlavný seriál je super ale najlepšie a najdôležitejšie je si pozreiť OVA Hellsing Ultimate ktorý ságu tak nadnáša

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina